Kaliteli Web Tasarım

Kaliteli Web Tasarım, söz konusu olduğunda, kalite her şeydir. Ancak kaliteli bir web sitesi tasarımı estetikten çok daha fazlasıdır. Kullanılabilirliktir. Genişletilebilirlik. Esneklik. Uzun ömür. Yaratıcılık. Harika bir web sitesinin temiz, duyarlı kod, kullanıcı dostu gezinme arama motoru için optimize edilmiş sayfa içeriği ve güzel tasarımlar gerektirdiğine inanıyoruz.

Kaliteli Web Tasarım

PROJE KEŞFİ: Öncelikle beğenilerinizi, fikirlerinizi, dileklerinizi, hedeflerinizi ve projenizin kapsamını daha net anlamak için ekiple bir keşif çağrısı yapıyoruz. Bu işbirliğinin ardından, hedeflerinize ulaşmanıza ve hayallerinizdeki web sitesini oluşturmanıza yardımcı olacak bir tasarım planı sunuyoruz.

Web Tasarım Şirketi

ARAŞTIRMA & PLANLAMA: İkinci olarak araştırma yapıyoruz. Tüm tasarım projeleri, rekabet analizi, marka kimliği, renk teorisi ve kullanıcı deneyimi stratejisi ile desteklenir. İhtiyacımız olan verilere sahip olduğumuzda, web sitesi içerik planını, URL yapısını ve bireysel sayfa tel çerçevelerini düzenleriz. Bu, SEO ve kullanıcı deneyimi için oluşturulmuş düzgün bir mimari web sitesine sahip olmanızı sağlar.

Web VIMI.

WEB SİTE TASARIMI: Web sitesi düzeni ve içerik planı onaylandıktan sonra projeyi bir sonraki aşamaya taşıyoruz: grafik tasarım. Bu aşamada, uzman tasarım ekibimiz incelemeniz için özel tasarımlar, düğmeler, resimler, videolar ve diğer grafikler oluşturacaktır. İç ekibimiz tasarımlardan memnun kaldığında, son imzanız için size teslim edilecektir. Siz mutlu olana kadar çalışıyoruz.

ÖZEL GELİŞTİRME: Onaylanmış tasarımlar, içerik ve SEO'nun tümü tamamlanır ve uygulama için geliştirme ekibimize teslim edilir. Programcılarımız WordPress'inizi özelleştirirken, biz de tüm izleme ve araçların kurulmasını ve yeni siteye düzgün şekilde entegre edilmesini sağlamakla meşgulüz. Mevcut bir web siteniz varsa, Google ile olan herhangi bir yetkinizi kaybetmemeniz için eski sitenizi de yeniden yönlendireceğiz. Yeni web siteniz incelemeye hazır olduğunda, lansman gününde son sözü söyleyeceksiniz. Yeni site yayına girdiğinde, ekibimiz her ayrıntının kusursuz bir şekilde yürütüldüğünden emin olmak için siteyi bir kalite güvence kontrol listesinden geçirir.

Misyonlu Yüksek Kaliteli Tasarım

Ekibimiz on yılı aşkın bir süredir dijital pazarlama hizmetleri üzerinde çalışıyor. Çevrimiçi pazarlama kampanyaları sunmaya başladığımızda, internet hala gençti ve çoğu web sitesinin rekabeti çok daha azdı. İşletmeler, markalarına ilgi çekmek için web sitelerine çok fazla yatırım yapmak zorunda değildi.

O zamandan beri internet gelişti. Amatör logolar, modası geçmiş tasarımlar, yavaş düşük zamanlar ve kötü bir kullanıcı deneyimi artık onu kesmeyecek.

Tasarımcıların internete özensiz, kötü tasarlanmış web siteleri eklemeyi bırakmalarının zamanı geldi. Biz basitçe reddediyoruz. Web'i temizlemek bizim görevimiz… ve hepimizin gurur duyacağı bir şey yaratmakla başlıyor. Önemli olan tasarımı yapmak istiyoruz. Bu devam ediyor. Bunun anlamı var. değil mi?

Sitemap: https://www.webvimi.com.tr/page-sitemap.xml

Kaynak: https://www.webvimi.com.tr/kaliteli-web-tasarim/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları - Atlas'da!

Jakuzi Atlas ve Koçtaş Fiyat Kıyaslaması - Atlasjakuzi.com

Türkiye'nin En İyi Jakuzi Firmaları ve Şirketleri